Word Nacht Zonder Dak vrijwilliger


Bij elke Nacht Zonder Dak willen we graag iets vertellen over de projecten van Tear. Maar dat kunnen we niet alleen! Met een groeiend aantal NZD’s hebben we mensen nodig die ons hiermee willen helpen. De materialen zijn geregeld: een goede Powerpoint presentatie, een film, een script en leuke ijsbrekers die je met de tieners kan doen.Waar?


Nacht Zonder Dak wordt door het hele land georganiseerd. Of je nou in Lutjebroek, Klazienaveen of Vlissingen woont, overal kunnen we je hulp goed gebruiken! Het is een beetje afhankelijk hoeveel NZD’s er bij jou in de buurt zijn, maar we vragen je ongeveer 2-6 presentaties per jaar te geven. Het grootste aantal vindt plaats in de weekenden van mei-juli en september. De reiskosten die je maakt mag je natuurlijk declareren.Oh en…


Elk jaar hebben we een vrijwilligersavond waarop we met alle vrijwilligers gezellig een hapje samen eten. Ook ontmoeten we elkaar op evenementen als Opwekking en de EO Jongerendag wanneer we Nacht Zonder Dak promoten. 

Dus: ben je enthousiast, vind je het leuk om voor een groep te staan, kun je een beetje omgaan met de computer en wil je 2-6 avonden per jaar je tijd geven aan Tear? Stuur dan een mailtje naar mfijanhop@tear.nl. Voor meer informatie mag je natuurlijk ook bellen.