Evenement- medewerker gezocht!


Nacht Zonder Dak is de jongerenactie van Tear. Zo’n honderd jeugdgroepen slapen per jaar één nachtje in een zelfgebouwd krotje en ervaren zo hoe het is om op straat te leven. Daarmee halen ze geld op voor straatjongerenprojecten van Tear in Kenia, India, Bolivia en het Midden Oosten. Tear ondersteunt en faciliteert jeugdgroepen bij het organiseren van de Nacht Zonder Dak. Lees meer over Nacht Zonder Dak op www.nachtzonderdak.nl.

Wie zoeken wij?
We zoeken voor de periode september 2018 tot januari 2018 een enthousiaste en veelzijdige MER/CMV/Communicatie/hospitality management student.Wat ga je doen?


Als stagiair van Nacht Zonder Dak ben je een duizendpoot. Je bent bijvoorbeeld verantwoordelijk voor onze stands op o.a. Opwekking en de EOJD. Dit zijn niet zomaar stands. Vorig jaar hebben we een NZD georganiseerd op Opwekking, gegraffitied op de EOJD en een silent disco georganiseerd op Like Jesus.

"Ik vond het super leuk om stage te lopen bij NZD. Het was uitdagend, ik kreeg veel verantwoordelijkheid en ik vond het te gek om me in te zetten om de wereld een klein stukje te verbeteren. De stageperiode vloog voorbij!"


De meeste NZD’s vinden plaats in het voorjaar en het najaar en je zult dus druk bezig zijn met het vrijwilligersteam. Bij elke NZD wordt vanuit Tear een presentatie gegeven over één van de projecten. Jij zorgt ervoor dat er bij elke NZD een vrijwilliger die presentatie geeft. Daarnaast organiseer je een vrijwilligersavond en geef je uiteraard zelf een aantal presentaties bij de jeugdgroepen. Het handigst hiervoor is als je een rijbewijs hebt.

Ook begeleid je de jeugdleiders die een Nacht Zonder Dak organiseren en ben je verantwoordelijk voor de logistiek. Dit laatste gaat vooral om bijbestellingen van materialen voor de jeugdleiders.

Ten slotte ben je eindredacteur van de website en beheer je de social media kanalen van Nacht Zonder Dak. 

Gedurende de hele periode zul je samenwerken met de stagiaire van Happietaria; tijdelijke studentenrestaurants voor o.a. Tear!Wat bieden wij?


We bieden je veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen binnen een mooie organisatie. Je wordt begeleid door de coördinator van Nacht Zonder Dak. Daarnaast biedt Tear een stagevergoeding.

Ben jij die creatieve, sociale, hands on student die we zoeken? Stuur dan een sollicitatiebrief met je CV op info@nachtzonderdak.nl. Voor meer informatie over de functie kan je bellen naar 030-6969600.