De donkerste nacht van Tanvi

31 augustus 2020

Mijn naam is Tanvi. Ik ben mijn beide ouders verloren, mijn vader toen ik zes was en mijn moeder toen ik zeven was. Tot mijn 18e heb ik in een weeshuis gewoond, maar toen werd ik weggestuurd uit dat weeshuis. Ik wilde terug naar het dorp waar mijn tante woonde, maar zij stuurde mij weg omdat ik een meisje ben. Ik ben toen bij een vriendin gaan wonen, omdat ik anders op straat terecht zou komen...

Toen leerde ik een jongen kennen. Hij zou me naar Mumbai brengen. Hij zei: “Je bent oud genoeg, je bent opgeleid, je zal meer verdienen en dan kunnen we gaan trouwen.” Hij bracht me naar het station en gaf me water, tenminste… dat dacht ik. Er was iets raars met het water. Na het drinken sliep ik twee dagen lang. Toen ik wakker werd waren we in Mumbai.

Een maand lang ging het goed in Mumbai, maar toen ik weigerde mee te gaan naar een dansbar sloeg hij me in elkaar. Hij begon te vechten, te schreeuwen en me te mishandelen. Ik wilde weggaan, maar waar moest ik heen? Moest ik in een vreemde stad op straat gaan wonen?! Later zei hij dat hij werk voor me had gevonden. Ik kon gaan werken als kok en betaald worden, maar ik moest er wel blijven. Hij bracht me weg en liet me daar achter, hij kwam niet meer terug. Het was een valstrik.

Zeven dagen lang werd ik in elkaar geslagen met een deegroller, maar ook met hun schoenen. Toen werd ik gedwongen te werken als prostituee. Als ik een jaar zou werken zouden de mannen die me vast hielden me vrijlaten.  We kregen geen geld, alleen wat fooi van de klanten. We moesten werken van 11 uur ’s ochtends tot 4 uur ’s nachts. Als een klant eerder kwam, maakten ze ons wakker. Het leven was een hel en ik had geen hoop meer.

Een nieuwe start

Na twee jaar is Tanvi bevrijd door een reddingsteam. Tanvi was erg depressief, getraumatiseerd en zag geen hoop meer. Dankzij de hulp van ACT, een partner van Tear, leerde Tanvi met haar trauma om te gaan. Na drie jaar begeleiding woont ze op zichzelf en werkt ze bij een handwerkbedrijf. Ze heeft weer hoop en dromen voor de toekomst. “God heeft mijn leven volledig veranderd en Hij heeft me weer hoop gegeven.”