Hier gaat jouw opgehaalde geld naartoe #2

3 augustus 2020

Door één nacht zonder dak te slapen haal je geld op voor projecten van Nacht Zonder Dak. In deze reeks vertel ik je meer over waar jouw opgehaalde geld naartoe gaat. Eén van de projecten speelt zich af in Oeganda. Lees snel verder om te weten wat er gebeurt met jouw geld in Oeganda.

In 2019 nemen we afscheid van de projecten in Bolivia en Kenia. Nu steunen we een geweldig project in Oeganda gaan steunen: het Rahab Centre in Kampala, Oeganda.

Annette woont in Kampala en bezoekt regelmatig meiden die in de prostitutie zitten. Ze maakt zich kwaad om het onrecht waarin deze meiden zitten en heeft daarom een opvanghuis voor hen opgezet, het Rahab Centre.

Wil je meer weten over het werk dat Tear samen met Annette doet? Klik dan hier voor meer informatie over dit project!