Terugblik Nationale Nacht Zonder Dak 🎈

2 juni 2020

Afgelopen zaterdag deden meer dan 500 mensen mee aan de Nationale Nacht Zonder Dak: The Lockdown Edition! Zij sliepen één nachtje buiten, waarmee ze geld inzamelden voor het Corona Noodhulpfonds van Tear. Lees verder voor een sfeerimpressie.

De unieke Nacht Zonder Dak op zaterdag 30 mei was een groot succes! Door heel Nederland sliepen jongeren en ouderen een nachtje buiten in hun eigen tuin. Samen hebben zij bijna €30.000 euro opgehaald voor het Corona Noodhulpfonds van Tear en er komen nog steeds nieuwe donaties binnen! Wauw, wat een resultaat!

Op de avond van de Nationale Nacht Zonder Dak werd er een livestream aangeboden, gepresenteerd door Rachel Rosier. Er werden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals een quiz en een challenge. Ook kwamen er verschillende gasten in de uitzending langs waaronder TimZingt, Jeroen voor ’t Hekke van Stronglife, Trinity en Jurjen ten Brinke.

Heb je de livestream gemist? Je kunt deze hier terugkijken: https://www.youtube.com/watch?v=HGJWLZjfkVc&feature=youtu.be  

En zo zagen de slaapplekken van de deelnemers eruit:

- Zarah Pater bouwde van karton een mooi krotje!

 

- Jarno Morren sliep samen met zijn hondje een nachtje buiten

- Myrthe en Norah hadden het erg gezellig in hun zelfgebouwde krotje

Ontzettend bedankt allemaal voor jullie inzet! Door het ingezamelde geld kan er medische hulp en voorlichting gegeven worden in ontwikkelingslanden over Corona. Samen helpen we allemaal om ook de meest kwetsbare gemeenschappen op deze wereld te helpen.

Heb jij nog geen foto van je krotje ingestuurd? Dat kan nog steeds! Stuur je foto naar info@nachtzonderdak.nl