Nacht Zonder Dak digitaal!

2 april 2020

Vanwege het coronavirus kunnen veel geplande NZD’s niet doorgaan. Dit is natuurlijk erg jammer! Daarom hebben wij een oplossing bedacht om toch jouw Nacht Zonder Dak door te kunnen laten gaan. Organiseer jouw Nacht Zonder Dak nu digitaal!

Organiseer een Nacht Zonder Dak in of rondom je huis. Dit kan overal zijn, bijvoorbeeld in de tuin, op het dakterras, in de garage, op de oprit, in een tuinhuis en eventueel bij heel slecht weer in de woonkamer 😉. Dit hoef je natuurlijk niet alleen te doen, want je kunt dit nog steeds samen met je vrienden of familie doen. Door elkaar online te ontmoeten, blijf je met elkaar verbonden. Je kunt bijvoorbeeld live gaan op Facebook of Instagram, skypen, videobellen etc.

 

Om geld in te zamelen voor de straatjongerenprojecten kun je gebruik maken van het sponsorformulier op onze website of via een Tikkie:

https://tikkie.me/pay/Tear/ck9Kn57cfDg9XKCrBQVwgB

Wanneer je jouw NZD aangemeld hebt, wordt de NZD-tikkie op je actiepagina geplaatst. Ook wanneer het in ons land onrustig is, is het belangrijk om de straatjongeren niet te vergeten en ze te blijven steunen.

 

Hoe organiseer je dan een digitale Nacht Zonder Dak? Hieronder staat een kort stappenplan hoe je dit kunt doen:

Stap 1: Meld je NZD aan via de website en vermeld in de titel “[plaats] digitaal

Stap 2: Overtuig anderen om ook mee te doen vanuit hun eigen huis

Stap 3: Zoek een goede plek in of rondom je huis, waar je de nacht door kunt brengen in je zelfgemaakt krot

Stap 4: Haal geld op voor de straatjongerenprojecten door middel van het online sponsorformulier of verstuur de NZD-tikkie

Stap 5: Beleef je digitale NZD en blijf via social media met andere deelnemers verbonden

 

Lijkt het jou nu ook leuk om een digitale Nacht Zonder Dak te organiseren? Meld je dan snel aan via deze link: https://www.nachtzonderdak.nl/organiseer-een-nzd/