Wat kun jij doen voor een betere wereld?

11 oktober 2018

Dit is waar ruim 200 tieners afgelopen zaterdag op Like Jesus over hebben nagedacht.

Like Jesus is een tof evenement van Go and Tell. Er waren sprekers aanwezig en er was worship van Hillsong Young & Free Amsterdam, Kees Kraayenoord en muziek van De Rechtstaat.

Als Nacht Zonder Dak willen we tieners uitdagen om na te denken over hun rol in armoede en onrecht. Bij onze stand hadden we daarom een winactie met de vraag: "wat kun jij doen voor een betere wereld?"

Uit de inzendingen blijkt dat veel jongeren willen hun steentje bijdragen door het evangelie te verspreiden. Een ander deel vindt dat je de wereld iets beter kan maken door goed op het milieu te letten. Zo werd er bijvoorbeeld gezegd: “Ik wil vegetarische producten promoten, zodat de CO2-uitstoot wordt verminderd’’. Het meest originele antwoord vonden we: “Als het kon zou ik ervoor zorgen dat iedereen een puppy heeft! Amen’’. Binnenkort maken wij de winnaar van de afriektas met 10 Tony repen bekend.

Naast dat ruim 200 jongeren hierover nadachten stond je bij onze stand zaterdag letterlijk ‘in the picture’ bij de photobooth. Zo kregen ze een leuk aandenken aan een toffe dag mee naar huis. Wij zijn er in ieder geval volgend jaar weer bij, jij toch ook!?