DIY Piñata

3 november 2017

Petra, organisator van NZD Zaltbommel, had een leuk idee om de Nacht Zonder Dak doos te hergebruiken. Kijk je mee?

Bouw je piñata

'Om de piñata te maken heb ik eerst drie dozen bekleed met grote NZD-posters,' vertelt Petra ons. 'Als versiering heb ik de NZD-stickers gebruikt en de zijkanten opgevuld met crepe-papier. Zorg er daarna voor dat je het touw waar de piñata aan kan hangen goed in je constructie verwerkt. Nu is piñata is klaar om gemept te worden. Oh en niet vergeten om hem te vullen met confetti/snippers en snoep, haha.'

Meppen maar!

De tieners van NZD Zaltbommel mepten die avond er op los en na een halfuurtje hadden ze alle piñatas verslagen. Daarna konden ze genieten van de heerlijke snoepjes. 

Weet jij nog een leuke DIY met de NZD-doos? Let us know :)