Tips en tricks voor jouw NZD! - #1

19 september 2017

September is een koude en hele natte maand. Toch zijn er veel NZD’s. Hoe houden ze dat toch vol? Hier de tips en tricks van echte Nacht Zonder Dakkers.

1. Koud? Kampvuur!

Voor de 8e keer hielden de tieners in Hummelo een Nacht Zonder Dak. En als echte pro’s wisten ze zich warm te houden in dit kouden weer. De tieners gingen zelf op pad om de takken voor het kampvuur te halen. Daarna konden ze lekker met een kop chocomel genieten van het warme vuurtje.

2. Zeilen

In Dieren hadden ze een hele slimme oplossing bedacht tegen de regen. Met grote zeilen wisten ze de krottenwijk droog te houden. Daarnaast zorgde dit zeil er ook voor dat de tieners het ’s nachts super warm hadden!

3. Check het weerbericht!

Tip vanuit De Krim: Houd het weer goed in de gaten en plan je programma daaromheen! Plan bijvoorbeeld de loterij of de verkoop van je kunstwerken tijdens de regen. Dan kun je de krotjes gaan bouwen, terwijl het droog is. Zo zorg je ervoor dat er geen krotjes instorten ;)