Het dak eraf op de EOJD!

15 juni 2017

We zijn nog een beetje duizelig van al die graffiti die we ingeademd hebben, maar wat was het gaaf hè?

Nacht zonder Dak was dit jaar weer aanwezig op de EO-jongerendag. Dit jaar met een graffiti-wall van 14 meter lang en 3 meter hoog. Hier konden de jongeren naar hartelust hun eigen kunstwerk opspuiten.


Twee graffiti-artiesten begeleidden het spektakel. De echte durfals maakten gebruik van stelten om de bovenste meter mooi te maken. Degene die zijn kunstwerk op social media deelt en de meeste likes krijgt, maakt kans op twee tickets voor Walibi! Het is bijna zover... vanmiddag maken we de winnaar bekend van de #dakeraf en #nzd competitie! Heb jij je kunstwerk al gepost op Instagram of Facebook

Vanmiddag om 17 uur maken we de winnaar bekend op onze social media kanalen. Neem ook even een kijkje in het fotoalbum op Facebook