Doe mee en win!

4 mei 2017

We doen iets bijzonders dit jaar.. We zetten onze deelnemers in het zonnetje!

Elke maand krijgt de deelnemer met de hoogste opbrengst én de deelnemer met het mooiste krotje een toffe prijs: een kussensloop! Hiermee kun je de komende nachten lekkerder van slapen :). 

Omdat we een beetje achterlopen, worden de komende dagen de prijzen voor febuari, maart en april bekend gemaakt! Vandaag die van februari. En dat was een makkelijke keuze... want alleen Harderwijk was zo stoer om in februari een Nacht Zonder Dak te houden! KOUD! Maarrr, er waren mooie, warme hutjes gebouwd. En diegene met het mooiste krotje waren... de krottenkoningen Julian en Gilian! Met speciale sfeerlichtjes hebben ze de nacht een beetje warmer doorgebracht.

Mooiste krotje

Diegene die het meeste geld heeft opgehaald is 'Slumdog Millionaire' Finn! Hij heeft het prachtige bedrag van 305 euro opgehaald. Wat een held! Dat geld komt helemaal goed terecht bij de straatjongerenprojecten van Tear in India, Kenia, Bolivia en vluchtelingen in het Midden Oosten.

Hoogste opbrengst


Supergoed gedaan alledrie! De kussenslopen komen naar jullie toe! 

Ook meedoen met de prijzen? Organiseer een NZD en maak van de deelnemers die het hoogste bedrag hebben opgehaald én de deelnemers met het mooiste krotje een foto. Stuur deze op naar info@nachtzonderdak.nl en maak kans op deze mooie prijs!