Nacht Zonder Dak bij Huis van Belle

16 maart 2017

Afgelopen zaterdag waren we op de Huis van Belledag. Bij onze stand konden de meiden een ‘bordje voor hun krotje’ maken.

Voor een heel aantal meiden een leuke kennismaking met Nacht Zonder Dak. Honderd tieners hebben geknutseld met graffiti, washi tapejes en een heleboel glitters.

Aan het eind van de dag kreeg het meisje met het mooiste welkomsbordje een piñata gevuld met snoep en Tony Chocolonely’s. Vrijwilliger Rixt hierover: 

'We waren de foto’s aan het bekijken van alle prachtige welkomstbordjes. Wat zijn er veel mooie gemaakt! We konden niet kiezen: ‘Deze is wel erg creatief!’ ‘Ja en deze is heel lief, maar deze is STOER.’ Oké, nu hebben we ‘m: deze is lief, mooi en creatief! En hij is van.. Esther. 'Oké ik ga haar bordje zoeken.’ En precies op dat moment komt er een meisje op de creatafel afgelopen. Ze lijkt op de foto.. Is het Esther? Nog eens goed kijken. JA, het is haar! Dan gaan we haar gelijk maar blij maken. Esther: GEFELICITEERD, veel plezier met de piñata!'

P.S. Meer foto’s zien? Hannah Westra heeft een heleboel andere mooie foto’s gemaakt. Je kunt ze vinden op onze Facebook pagina!