Nieuws

 • De donkerste nacht van Tanvi

  31 augustus 2020

  Mijn naam is Tanvi. Ik ben mijn beide ouders verloren, mijn vader toen ik zes was en mijn moeder toen ik zeven was. Tot mijn 18e heb ik in een weeshuis gewoond, maar toen werd ik weggestuurd uit dat weeshuis. Ik wilde terug naar het dorp waar mijn tante woonde, maar zij stuurde mij weg omdat ik een meisje ben. Ik ben toen bij een vriendin gaan wonen, omdat ik anders op straat terecht zou komen...

 • 10 tips om geld in te zamelen

  17 augustus 2020

  Je hebt je vol enthousiasme aangemeld om mee te doen aan Nacht Zonder Dak, maar dan realiseer je je dat je natuurlijk wel geld op moet halen. Hoe doe je dat nu eigenlijk? Lees hier 10 handige en leuke tips om geld in te zamelen.

 • Hier gaat jouw opgehaalde geld naartoe #2

  3 augustus 2020

  Door één nacht zonder dak te slapen haal je geld op voor projecten van Nacht Zonder Dak. In deze reeks vertel ik je meer over waar jouw opgehaalde geld naartoe gaat. Eén van de projecten speelt zich af in Oeganda. Lees snel verder om te weten wat er gebeurt met jouw geld in Oeganda.

 • Hier gaat jouw opgehaalde geld naartoe #1

  6 juli 2020

  Door één nacht zonder dak te slapen haal je geld op voor projecten van Nacht Zonder Dak. In deze reeks vertel ik je meer over waar jouw opgehaalde geld naartoe gaat. Eén van de projecten speelt zich af in India. Lees snel verder om te weten wat er gebeurt met jouw geld in India.

 • Een bijzondere Nacht Zonder Dak in Lelystad!

  18 juni 2020

  Afgelopen weekend deden 30 tieners uit Lelystad mee aan Nacht Zonder Dak. Vanwege het Coronavirus verliep deze NZD iets anders dan normaal. Iedere tiener sliep namelijk in zijn eigen tuin een nachtje buiten. Benieuwd naar hoe deze avond er uit zag? Lees dan snel verder!

 • Terugblik Nationale Nacht Zonder Dak 🎈

  2 juni 2020

  Afgelopen zaterdag deden meer dan 500 mensen mee aan de Nationale Nacht Zonder Dak: The Lockdown Edition! Zij sliepen één nachtje buiten, waarmee ze geld inzamelden voor het Corona Noodhulpfonds van Tear. Lees verder voor een sfeerimpressie.

 • Lenne slaapt samen met haar familie een nachtje buiten 🎈

  25 mei 2020

  Ze is nog maar 6 jaar, maar doet ook mee met de Nationale Nacht Zonder Dak: The Lockdown Edition. Lenne Ekelmans slaapt samen met haar moeder, oom, tante en twee nichtjes op zaterdag 30 mei een nachtje buiten.

 • Familie van der Meer gaat het avontuur aan 🎉

  20 mei 2020

  Familie van der Meer uit Houten gaat het avontuur aan en slaapt 30 mei met het hele gezin een nachtje buiten tijdens de Nationale Nacht Zonder Dak. Naast dat ze het een leuke activiteit vinden, vinden zij het ook belangrijk om iets te betekenen voor een ander.

 • Luuk slaapt buiten zonder deken: "blij dat ik iets voor een ander kan doen"

  15 mei 2020

  Hij was 14 jaar toen hij voor het eerst buiten in een kartonnen doos sliep tijdens Nacht Zonder Dak, dé jongerenactiviteit van Tear. Nu is Luuk Bakels uit Wijk bij Duurstede 21 jaar en vindt hij het nog net zo tof om te doen. ‘Het is een hele beleving. Ik ben blij dat ik iets voor een ander kan doen.’