Nieuws

 • Lenne slaapt samen met haar familie een nachtje buiten 🎈

  25 mei 2020

  Ze is nog maar 6 jaar, maar doet ook mee met de Nationale Nacht Zonder Dak: The Lockdown Edition. Lenne Ekelmans slaapt samen met haar moeder, oom, tante en twee nichtjes op zaterdag 30 mei een nachtje buiten.

 • Familie van der Meer gaat het avontuur aan 🎉

  20 mei 2020

  Familie van der Meer uit Houten gaat het avontuur aan en slaapt 30 mei met het hele gezin een nachtje buiten tijdens de Nationale Nacht Zonder Dak. Naast dat ze het een leuke activiteit vinden, vinden zij het ook belangrijk om iets te betekenen voor een ander.

 • Luuk slaapt buiten zonder deken: "blij dat ik iets voor een ander kan doen"

  15 mei 2020

  Hij was 14 jaar toen hij voor het eerst buiten in een kartonnen doos sliep tijdens Nacht Zonder Dak, dé jongerenactiviteit van Tear. Nu is Luuk Bakels uit Wijk bij Duurstede 21 jaar en vindt hij het nog net zo tof om te doen. ‘Het is een hele beleving. Ik ben blij dat ik iets voor een ander kan doen.’

 • Slaap jij zaterdag 30 mei ook een nachtje buiten?

  28 april 2020

  Op zaterdag 30 mei is er een unieke Nationale Nacht Zonder Dak waar iedereen, jong en oud, aan kan meedoen. Slaap een nachtje buiten en steun het Corona Noodhulpfonds!

 • Throwback 2019

  20 april 2020

  In 2019 werd er ruim 60 keer een Nacht Zonder Dak georganiseerd. 1100 tieners hebben één nacht in een krotje geslapen, waarmee zij samen €124.905 hebben opgehaald. Deze opbrengst is gegaan naar de straatjongerenprojecten in India, Bolivia, Kenia en Nepal. In dit artikel vertel ik je graag over een paar mooie momenten van 2019.

 • Wat betekent Pasen voor jou?

  13 april 2020

  Bij Pasen denk je misschien al snel aan paaseitjes, gezellig samenkomen met familie, lekker vrij van school etc., maar is dit het enige waaraan je denkt met Pasen of betekent Pasen meer voor jou? Wat betekent Pasen voor christenen? Waar draait Pasen nu precies om?

 • Nacht Zonder Dak digitaal!

  2 april 2020

  Vanwege het coronavirus kunnen veel geplande NZD’s niet doorgaan. Dit is natuurlijk erg jammer! Daarom hebben wij een oplossing bedacht om toch jouw Nacht Zonder Dak door te kunnen laten gaan. Organiseer jouw Nacht Zonder Dak nu digitaal!

 • Tips: wat te doen in quarantaine tijd

  30 maart 2020

  Vanwege het coronavirus hebben veel mensen veel meer vrije tijd, maar wat kun je allemaal doen met deze extra tijd? Wij geven je aantal leuke tips.

 • Wat kun jij betekenen voor de mensen in jouw buurt? #Coronavirus

  19 maart 2020

  Iedereen in Nederland heeft het erover: “Het Coronavirus”. Om verspreiding van het virus zo veel mogelijk te voorkomen worden er strenge maatregelen getroffen. Het gevolg van deze maatregelen is dat veel mensen thuis alleen op de bank zitten. Dit betekent helaas dat onder andere de eenzaamheid toeneemt. Maar hoe kunnen we deze eenzaamheid tegengaan? Wij geven je een paar tips op welke manier jij mensen in je eigen omgeving kunt helpen.