Bij Protestantse Kerk

1 september 2018

Programma

Afwisselend, gezellig, uitdagend. Ontmoeting & plezier. Samenwerken en samen doen. Kortom: DOE mee, Bouw mee en Help mee voor de straatjongeren & vluchtelingen!

Al voor de 8e maal organiseren 5 PKN-kerken in de Bommelerwaard een Nacht Zonder Dak. Dit keer zijn we wederom te gast in het gezellige centrum van KERKDRIEL aan de voet van de Protestantse Kerk. Er is een afwisselend, verrassend en spannend programma voor jou en je vrienden.

Zaterdagmiddag starten we14.00 uur. Kids vanaf 8 jaar zijn welkom tot 20.00 uur. Ben je 12 jaar of ouder dan mag je blijven slapen. In de workshop gaan we creatief aan de slag met hout, hamer, spijkers en draad. Je maakt je eigen string-art ofwel spijkerkunst. Gebruik een voorbeeld of ontwerp zelf iets. Voor alles laten we ons VET sponsoren. En natuurlijk bouwen we samen aan de hutten voor de nacht.
Afgelopen jaar was de escape-room een groot succes en dat gaan we weer doen.
We verwelkomen een vrijwilliger van TEAR die ons alles kan vertellen over de projecten waar we via Nacht Zonder Dak geld voor inzamelen.
Vanzelfsprekend is onze NZD niet compleet zonder gezellig kampvuur.
Op zondagmorgen wonen we de kerkdienst bij en vragen we aandacht voor de projecten waar Nacht Zonder Dak om draait. Inmiddels ben je dan een ervaring als dakloze rijker en kun je er vast iets over vertellen.
Kortom: een bomvol en afwisselend programma waarvoor we je van harte uitnodigen.